Category Archives: Xxx norge

  Thaimassage luleå oljemassage västerås

  thaimassage luleå oljemassage västerås

  Thai massage Lulea. Thai massage i Sverige. Thai massage blev populärt efter att Thailand blev en av svenskarnas favorit semesterdestination. Snart öppnades det nya Thaimassage eller thailändsk massage är en urgammal massageteknik som skulle kunna kallas för ”läran om hälsa”. Thai massage Västerås. Nyheter. Alla Hjärtansdags erbjudande! Ge bort en härlig Ansiktsbehandling till någon du tycker om! Just nu 30% i rabatt på alla våra Ansiktsbehandlingar! Du kan även köpa presentkort på relaxavdelningen!Gå 2 betala för en! Dessa presentkort kan köpas t.o.m. den 14/ och kan nyttjas t.o.m. den 31/!. Hos oss kan du välja på ett antal olika typer av massage, klassisk thaimassage, aromamassage med mera. Från avslappnade massage som hjälper mot stress och får dig att koppla av. Till lite mer djupgående massage som löser upp spända muskler och senor och får värk att minska. Massagen sker i lugna och trivsamma .

  Thaimassage luleå oljemassage västerås - opinion you

  Thaimassage 60 min ,00 kr Mer info. Vi gillar funktionell träning inriktad på att träna sexbutik online porfilmer för att klara av vår vardag. Nu är det 12 år sedan jag tog studenten och tänk vad livet har förändrats…. Avbryt Ja, logga ut. Marit tar friskvårdskuponger och friskvårdscheckar och åker även gärna ut och masserar på företag. Denna gäller alltså inte längre. Vill du boka en thaimassage i Västerås? tinbongda.eu har listat 2 stycken av Västeråss alla thaimassageställen. Hitta priser, öppettider & recenssioner. LimonWellness erbjuder personligare friskvård. Massage, träning, mammamage, matlagningskurser, enligt era önskemål. För privatpersoner och företag i Luleå. 30 sep En polisman på hemligt uppdrag skickades till en massagesalong för att avslöja sexhandel.

  Videos

  Thai Massage Bang Niang Beach near Tonson Restaurant & Bar - Khao Lak Thailand - Ramada Resort

  Thaimassage luleå oljemassage västerås - topic, very

  Detta gäller på valfri behandling Marit har. Klicka på knappen nedan. Från 1 juli har vi nya priser. Oljemassage 90 min ,00 kr Mer info. För dig som är sportintresserad så har vi Viasats sportpaket och kan då visa fotboll, hockey och motor på vår storbilds-tv.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *